Resultaten voor restaurant tasca scheveningen

restaurant tasca scheveningen
Restaurant Tasca 443 foto's' 86 recensies Europees restaurant Ankerstraat 2, 2586RK Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands.
Restaurant Le Bistrot deux la place. Plaatsen Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands Restaurant Restaurant Tasca. Nederlands English US Español Português Brasil Français France. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 26 januari om 0243.: er is een tafel voor 4 personen vrij gekomen voor vanavond 0702207161.
WijnSpijs Wandeling Scheveningen De Scheveninger.
En nu dus ook in Scheveningen. Het Gouden Kalf. Het Gouden Kalf wil een restaurant zijn waar je gaat eten met de mensen van wie je houdt. En dat is gelukt! Met maar liefst 35 open wijnen, lieve bediening en bijzondere gerechten fijne plek voor je hele familie. Bij het knusse Tasca ben je even op vakantie in het zuiden.
Portugese restaurants in Scheveningen Eet.nu.
Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Scheveningen en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Grote plaatsen met restaurants. Ga naar de top van de pagina.
Restaurant La Tasca Delft Diner Privé ruimte Reserveer Uit eten.
Zo is het restaurant uitermate geschikt voor een receptie, bruiloft, vergadering of presentatie WiFi aanwezig. La Tasca beschikt over een aparte ruimte die zich perfect leent voor besloten evenementen. Ook worden er in La Tasca regelmatig workshops en proeverijen georganiseerd.
Alta Mar Studios appartement Bijgewerkte prijzen voor 2019.
5 accommodaties in Scheveningen zoals Alta Mar Studios zijn geboekt op onze site in de afgelopen 12 uur. Beoordelingsscore host 94., Situated above our restaurant Tasca we offer two luxury studios and one larger apartment. Just a stone's' throw away, we also offer a 2 bedroom fisherman's' cottage.
Bistro Bontje Dé lekkerste bistro in Scheveningen.
Ben jij al bij ons geweest? Bistro Bontje is gevestigd in Scheveningen, achter het Circus Theater, en op 2 minuten lopen is er een parkeergarage. Er hangt een gezellige bistrosfeer in de zaak die uitnodigt tot lang natafelen. Contact en reserveren.
Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen Stappen in Den Haag.
Op zaterdag 18 november speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in Restaurant Tasca. Aanvang in de Ankerstraat 2 is 19.30 uur. Reserveren is aangeraden. STeam en Brasserie Palace. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 17 tot en met zondag 19 november zoals gewoonlijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights. Op zaterdag 18 november, tussen 16.30 22.00 uur zoals altijd, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade. Meer informatie vind je op de Facebookpaginas en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.
Culinaire Wandeling Scheveningen WijnSpijs.nl.
Wandel jij op 14 april met ons mee langs de leukste restaurants van Scheveningen? Zes verrassende gerechten. Zes bijpassende wijnen. Een fijne wandeling door de stad. De chefs en sommeliers staan te trappelen om jou te ontvangen in hun prachtige restaurants. Overal krijg je een verrassende wijn-spijs combinatie. En wil je na de wandeling nog even de calorieen eraf lopen? Je bent vlakbij het strand, dus laat die strandwandeling maar beginnen! Er doen zeven restaurants mee, je bezoekt er maar liefst zes! Daarnaast is dit een lange wandeling, laat je stilleto's' dus maar thuis. Aantal personen 6400, pp. Loopt er iemand mee die zwanger is of een allergie heeft? Dat kun je hier aangeven. Persoon met allergie toevoegen. Loop je met iemand mee die al kaarten heeft? Vul dan hier hun bestelnummer in. Je krijgt dezelfde route, maar wel een apart ticket. Wil je bij een bepaald restaurant beginnen of eindigen dan kan je dat hier aangeven. Start De Dis, eind Dok28. Start Dok28, eind Het Gouden Kalf. Start Het Gouden Kalf, eind Villani. Start Villani, eind Lemongrass. Start Lemongrass, eind Weduwe van der Toorn. Start Weduwe van der Toorn, eind De Dis. Start TASCA, eind Dok28.

Contacteer ons