Resultaten voor restaurant tasca scheveningen

restaurant tasca scheveningen
Portugese restaurants in Scheveningen Eet.nu.
Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Scheveningen en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Grote plaatsen met restaurants. Ga naar de top van de pagina.
Bistro Bontje Dé lekkerste bistro in Scheveningen.
Ben jij al bij ons geweest? Bistro Bontje is gevestigd in Scheveningen, achter het Circus Theater, en op 2 minuten lopen is er een parkeergarage. Er hangt een gezellige bistrosfeer in de zaak die uitnodigt tot lang natafelen. Contact en reserveren.
Restaurant Tasca Den Haag Diningcity.nl.
Een half jaar geleden heeft restaurant Tasca op de Ankerstraat nr. 2 op Scheveningen haar deuren geopend. Al sinds jaar en dag een bruin café, nu een smaakvol en uitnodigend restaurant die in de culinaire wandelgangen al veel besproken wordt.
The Big Swingers // Restaurant Tasca Scheveningen.
Try with different keywords! The Big Swingers // Restaurant Tasca Event Ended. Apr 26, 2017 Apr 26, 2017. Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, Scheveningen, Netherlands. Discover more events. valentines day Events in Scheveningen. Checkout Upcoming Events in Scheveningen. Kromme IJssel Spreek af met singles!
Tasca DenHaag.com. icon-share. icon-external. icon-chevron. icon-arrow. icon-list. icon-location. icon-navigate. Sluiten. facebook. twitter. linkedin. whatsapp. instagram. youtube. search. cloud. fog. sun. light. snow. rain. Locationv2. save. icon-chevron
De rode draad qua receptuur is de keuken van het Iberisch schiereiland, vooral die van de Atlantische kust en binnenland, maar er worden ook gerechten uit andere Zuid-Europese landen en Zuid-Amerika gemaakt. Gebruik mijn locatie. Tasca Bij Restaurant Tasca word je nog lekker ouderwe.
WijnSpijs Wandeling: Scheveningen.
Het lijkt alsof we Scheveningen steeds beter leren kennen. En dat na één middag! In Restaurant TASCA worden gasten nog ouderwets verwend met authentieke Zuid-Europese gerechten. Hier word een risotto geserveerd van riso pasta, met wilde bospaddenstoelen en manchego flakes. De perfecte afsluiter nu de zon onder gaat. Een goede risotto, daar mag je me altijd voor wakker maken. Leuk ook dat dit traditioneel Italiaans gerecht, geserveerd wordt met manchego, een kaas gemaakt van de melk van het La Mancha schaap uit Spanje. Hierbij drinken wij een glas pinot noir uit de Mosel streek in Duitsland. Typisch, want in de Mosel streek worden voornamelijk witte wijnen geproduceerd. Leuk om te zien dat dit rode exemplaar zijn weg heeft gevonden naar TASCA. Wij genieten nog van ons glas wijn, en zijn aardig uitgewandeld. TASCA, Ankerstraat 2, 2586 RK Den Haag, www.restauranttasca.nl. Ik denk dat ik na vandaag mijn nieuwe favoriete manier van wandelen gevonden heb, en wel de Wijn en Spijs manier van wandelen.
WijnSpijs Wandeling Scheveningen De Scheveninger.
En nu dus ook in Scheveningen. Het Gouden Kalf. Het Gouden Kalf wil een restaurant zijn waar je gaat eten met de mensen van wie je houdt. En dat is gelukt! Met maar liefst 35 open wijnen, lieve bediening en bijzondere gerechten fijne plek voor je hele familie. Bij het knusse Tasca ben je even op vakantie in het zuiden.
Restaurant TASCA Scheveningen alle info WijnSpijs.
Parkeren: Betaald, in de buurt. Rolstoel: Toegankelijk, geen toilet. Locatie restaurant TASCA. Gemiddelde prijs per menu. gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen., Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?

Contacteer ons