Meer resultaten voor pier scheveningen restaurant

pier scheveningen restaurant
Lekker eten, drinken en genieten Westewind.
Geniet nu ook van onze high tea een variatie van hartige en zoete hapjes inclusief 25, uur onbeperkt thee. Prijs 1995, per persoon/Inclusief cava 2495, per persoon zie menukaart NB High tea is alleen te reserveren buiten de schoolvakanties van maandag t/m vrijdag.
Pier Scheveningen, vergaderen aan de kust BuitenBusiness.nl.
Daarnaast kun je op De Pier culinair genieten op de Foodboulevard, overnachten in super-de-luxe suites, een extreme uitdaging aangaan met de Zipline of de Bungy of een rondje maken in het Reuzenrad. Kortom, of je nu met 2 of 500 personen komt, Pier Scheveningen is een ideale locatie voor een vergadering, bedrijfsuitje, presentatie, zakelijke meeting, bedrijfsfeestje of teambuilding-activiteit.
Zandpaviljoen Pier 7 Vlissingen.
Hiermee is PIER7 een All-electric project. Daarnaast heeft Zandpaviljoen Pier 7 het officiële internationale keurmerk voor duurzaamheid ontvangen The Green Key. Wij doen er alles aan om het milieu te sparen zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit.
Simonis aan zee Welkom.
In het hart van Scheveningen bad, op een steenworp van de Pier en het Kurhaus kunt u met volle teugen genieten van hét perfecte dagje Scheveningen. Gezellig met z'n' tweetjes of met het hele gezin op het strand vertoeven, met een verfrissend drankje en een lekker hapje om de honger te stillen.
Scheveningen Toen en Nu.
1991 Overname Pier door Van der Valk. 1994 Van der Valk opent nieuw restaurant. 2000 Wandelpromenade Pier vernieuwd. 1960 Europa Hotel geopend. 1976 Nieuwbouw Europahotel. 1985 Carlton Beach Hotel geopend. 1985 Appartementen op locatie Hotel Dolfijn. Kijk naar een filmpje op YouTube over Scheveningen.
Hotel De Pier Suites Nederland Scheveningen Booking.com.
Bekijk beschikbaarheid Omgeving hotel Uitstekende locatie toon op kaart Gasten vonden het geweldig om in de omgeving te wandelen! Sea Life Scheveningen. Holland Casino Scheveningen. Museum Beelden aan Zee. Hotelschool Den Haag. Vuurtoren van Scheveningen. Restaurants en markten. Restaurant Zilt Restaurant. Pier Pannenkoeken Restaurant.
Van der Valk Pier ScheveningenLive.nl.
Aan het einde van de Scheveningse pier vindt u dit bijzondere restaurant. U kunt hier genieten van klassieke Van Der Valk gerechten en van het weidse uitzicht. U kijkt uit op de Noordzee, maar ook op de lange boulevard van Scheveningen.
Par Hasard Scheveningen Scheveningen.
De friterie op De Pier in Scheveningen is het kleine zusje van een grotere zaak in hartje Amsterdam. Maar afgezien van de grootte, is Par Hasard op De Pier nagenoeg hetzelfde. Ook hier wordt de aardappel op de locatie zelf bereid tot verse friet en wordt er gewerkt met mooie producten.

Contacteer ons