Op zoek naar scheveningen restaurant boulevard?

scheveningen restaurant boulevard
Strandtent Scheveningen Beachclub Copacabana.
Restaurant op het strand. Ontbijt, lunch, diner, cocktail, wijn en dagverse producten. Bekijk de kaart. Bedrijfsuitje op het strand. De leukste bedrijfsuitjes op het Scheveningse strand. Meer info bedrijfsuitje. Lekkerste BBQ van het strand. Laat je verwennen door onze houtskool BBQ masters! Meer info BBQ. 070 354 55 45. Stuur een e-mail. Centraal gelegen tussen haven en pier aan het minder drukke gedeelte van Scheveningen boulevard.
De 10 leukste strandtenten van Scheveningen GLOW.
Van hippe hotspots tot hidden gems, de 10 leukste strandtenten van Scheveningen op een rij. Het strand van Scheveningen kun je verdelen in twee delen: het Noorderstrand en het Zuiderstrand. Het Noorderstrand loopt van het Zwarte Pad, met de meeste de hippe strandtenten, langs de Pier en boulevard richting de haven.
BOULEVARD SCHEVENINGEN LaGalleria.nl.
Voor reserveringen bel 070 3 555 006. IJssculpturen Expositie Scheveningen. Vanaf zaterdag 1 december t/m zondag 13 januari kun je in de 500 m grote gekoelde tent prachtige ijsbeelden komen bekijken. Het thema is Tales of Steam Ice. Op vertoon van de kassabon van ons restaurant La Galleria krijg je 50% korting op toegang tot de IJssculpturen. korting geldt alleen op individuele tickets en niet te cobineren met andere aanbiedingen. geldig 2 dec t/m 21 dec 2018 en 2 jan t/m 13 jan 2019. Kijk hier voor meer informatie over de IJsculpturen Expositie. Zoek je nog een leuke invulling voor een kinderfeestje? Denk dan aan Kids Play Pizza! Eerst gaan de kinderen glow in the dark midgetgolfen. In het donker geeft de baan als enige licht. Wie krijgt de bal met zo min mogelijk slagen in de hole? Aansluitend gaan de kinderen hun eigen pizza bakken bij La Galleria Boulevard.
Solbeach Geniet in ons restaurant in Scheveningen Strandtent Solbeach.
Restaurant Solbeach Scheveningen. In onze strandtent én restaurant Solbeach in Scheveningen kun je heerlijk genieten van verse gambas op de BBQ, een vegetarische curry of een classic Solbeach burger. Verfrissend wijntje of fruitige alcoholvrije cocktail erbij en de summerfeeling kan beginnen!
Locaties Entrada Restaurants.
Italiaans restaurant Aantal plaatsen.: La Galleria Boulevard. La Galleria is een Italiaanse restaurantketen met restaurants en een winebar aan de kust van Scheveningen, Kijkduin en Noordwijk. De vier restaurants hebben een moderne, warme Italiaanse sfeer en de winebar heeft een moderne industriele uitstraling.
Restaurant Scheveningen Turks restaurant in Scheveningen en omgeving.
Restaurant Scheveningen: Beleef het zelf. Een goed restaurant in Scheveningen voor een heerlijke smaakbeleving. Ga je naar een restaurant in Scheveningen, dan wil je een ultieme smaakbeleving meemaken. Een restaurant in Scheveningen is snel gevonden, maar een góed restaurant in Scheveningen?
Restaurant Little Asia Old HongKong Scheveningen.
Aziatische specialiteiten uit de Chinees Kantonese keuken. De Kantonese keuken is een van de meest beroemde Chinese keukens. De gerechten bevatten minimale hoeveelheid oliën en specerijen. Ons restaurant is centraal gelegen in Scheveningen, vlakbij het Circustheater, de bioscoop en boulevard.
De lekkerste vis van Nederland Simonis Vishandel.
Vandaag open van 0900: tot 1800.: Strandweg 77 79. 2586 JW Den Haag. 070-3061619 Reserveren niet nodig. Meer informatie of Toon route. Sinds 2002 op de boulevard van Scheveningen t/o de pier. Voor een heelijk gebakken visje of een snack.

Contacteer ons