Resultaten voor biologisch restaurant scheveningen

biologisch restaurant scheveningen
Over ons http//www.zeesteeg-scheveningen.nl.:
De Zeesteeg, een uniek nieuw concept in de Palace Promenade Scheveningen. Je loopt de Zeesteeg binnen in de sfeer van een oud vooroorlogs Schevenings vissersstraatje. Het ademt de sfeer van destijds; smalle steegjes, de mannen op zee, de vrouwen thuis, zorgend voor de kinderen. De huisjes waren zo klein dat het sociale leven zich voornamelijk buiten op straat afspeelde. Zoals bijvoorbeeld de was doen. Je zult in de Zeesteeg dan ook verschillende van deze attributen tegen komen. Bij binnenkomst zie je hoe de warme gerechten worden bereid en vis-à-vis met de gast wordt de bestelling klaar gemaakt. In de huisjes zijn op een aangepaste, leuke wijze, de presentaties van de producten verwerkt. In het midden van de steeg is een patio waar je op je mee te nemen gerechten kunt wachten of eventueel kunt zitten eten en genieten! kibbeling, lekkerbekje, gegrilde bio-kip, bio-friet. Friet van biologische aardappelen, onbespoten, PER STUK schoongeboend en geschrobd, vers gesneden en in de schil gefrituurd in biologische olie met een vleugje kokosolie. De gast maakt het proces, van aardappel tot heerlijk frietje, helemaal mee. Voor de kruiden en sauzen/mayonaise gaan we voor smaak, die zijn niet biologisch.
Solbeach Strandtent Solbeach Scheveningen.
Vraag een offerte aan bij strandtent Solbeach Scheveningen. Word fan van ons. Word fan van strandtent Solbeach Scheveningen en stay connected! Klaar voor een paar uur lekker sportief actief zijn? Reserveer dan direct of neem contact op met strandtent Sobleach Scheveningen voor meer informatie!
Lunchroom Tasty Den Haag a place to enjoy.
In onze sfeervolle ruimte kunt u gezellig ontbijten, lunchen en dineren, waarbij u de keus hebt uit tal van biologische en huisgemaakte producten. Bij mooi weer kunt u van uw ontbijt, lunch of diner genieten op ons voorterras of in de zonnige achtertuin.
Home.
Vegetarisch restaurant The Leaf. Het woord vegetariër stamt af van het woord vegetus, dat ongeschonden, gezond, vers" of vol" leven" betekent. The Leaf is een 100% vegetarisch restaurant. Wij hebben op onze menukaart alleen maar vegetarische gerechten staan en zelfs een paar vedische gerechten.
Home.
Blijft het best uitzicht. zuiderstrand strandpaviljoendestaat staatsgeheim sunset zonsondergang canon beachlife beach strand denhaag thehague scheveningen strandslag10 zonsondergang dining dinner. A post shared by Strandpaviljoen De Staat @strandpaviljoendestaat on Jul 22, 2017 at 453am: PDT. Ontvang onze Staats Courant met berichtgeving van belang.
Jouw huiskamer in de stad.
Droomstart voor 2 met AnneMax bio desembrood, kletzenbrood en croissants. Oeuf en cocotte met bio warm gerookte zalm label rouge en vers fruit met yoghurt. Koffie TO GO. Hoe gek we ook zijn op genieten van rustig wakker worden met je favoriete koffie, er zijn helaas ook dagen dat je er gewoon geen tijd voor hebt.
La Tavola Ristorante.
Bekijk ons restaurant. Bekijk onze take away. Over La Tavola. Voel je thuis bij La Tavola. Samen met vrienden, familie of bekenden. Geniet elke dag niet alleen van de sfeer maar zeker ook van de authentieke receptuur die wij gebruiken voor onze gerechten.Voor de gerechten op onze menukaart gebruiken we dagverse, eerlijke en zoveel mogelijk biologische producten. Welkom, dagelijks vanaf 11u behalve maandag. Volg ons voor meer informatie. La Tavola is bevlogen van de Italiaanse keuken. Er is veel te ontdekken en te proeven. Om u steeds weer mee te nemen presenteren wij elke maand een nieuw gerecht. Een pasta, pizza of antipasti, afhankelijk van datgene wat we tegenkomen en u niet willen onthouden. Onze ingrediënten zijn vers en eerlijk. Het geheim van de Italiaanse keuken? Dat is eigenlijk geen geheim. Omdat het zo voor de hand ligt. De mooiste gerechten in de Italiaanse keuken maak je met, niet te veel, maar wel altijd verse, eerlijke producten. Den Haag Scheveningen.
Menukaart AlohaSurf.
Wij hebben zoveel mogelijk biologisch danwel fairtrade eten drinken. Ma Zo 0830: Sunset. Do-Zo 0830: 2300.: Vr Za 0830: 0100.: Ma Za 0830: 1800.: Ma Zo 1000: 1800.: Buiten deze tijden op afspraak. Ons permanente paviljoen is gebouwd in 2015 door KA. Evert Pronk van Bint Architecten heeft ons ontwerp gemaakt. Lees hier alle nieuwtjes en bekijk onze evenementen! Koop je hardware online! Strand Noord 2b. 2586 ZZ Scheveningen.

Contacteer ons