Op zoek naar biologisch restaurant scheveningen?

biologisch restaurant scheveningen
Dinerbon Scheveningen, overzicht van restaurants in Scheveningen.
Vul uw kaartnummer in en doe mee! Met uw Dinerbon Scheveningen gastronomisch ontdekken. Zoek op plaatsnaam en filter uw zoekresulaten op categorie. Vul hier een plaatsnaam in. Kies een categorie. A la carte. All you can eat. Restaurant in een wellness.
Strandtenten Strand Den Haag.
Kustzeil vereniging Scheveningen. Thuishonk van de stoere Scheveningse Catamaranzeilers. Fairtrade koffie, biologisch gecertificeerde wijnen, biologisch vlees en producten en alleen vis die mag" volgens de vi. Berkenboompjes, vlaggen, hip, steigerhout, party's.' Het Puntje ligt als enige paviljoen op dit mooie rustige stuk strand.
Greens in the Park.
Een unieke combinatie van een biologisch restaurant en een zorgmoestuin. Op het voormalige midgetgolfterrein in het Haagse Westbroekpark ligt Greens, een unieke combinatie van een biologisch restaurant en een zorgmoestuin. Deze twee onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In restaurant Greens draait het om lekkere koffie, eerlijk heerlijk eten drinken en mede door haar unieke ligging een prachtige plek voor evenementen, groepsarrangementen en bedrijfsmeetings.
Goed Eten Den Haag, 100% Biologische Gerechten, Vegetarisch en Vegan Healthy Fast Food.
De producten die wij verkopen zijn altijd biologisch gecertificeerd en de gerechten die we maken zijn altijd volledig gemaakt van biologisch gecertificeerde ingrediënten. Koffie, thee en taart? Ook dat staat bij ons op de kaart. Wij serveren de zoete baksels vers uit eigen keuken.
10 x De leukste strandtenten in Scheveningen.
Open tot: 365 dagen per jaar. Eén van de weinige surfscholen en strandtenten in Scheveningen die een permanente locatie heeft op het strand. s Zomers surf je je gek en s winters kruip je dicht tegen elkaar aan bij de openhaard. De cakes en taarten van AlohaSurf zijn allemaal homemade en te lekker voor woorden! Alle producten op de menukaart zijn biologisch en velen ook fairtrade.
Mero Visrestaurant Scheveningen Goed Eten Gezond Leven.
Visrestaurant Mero vind je in Scheveningen vlak bij de vismarkt. Dagelijks halen ze daar de meeste verse vis vandaan. Dit restaurant staat bekend als het restaurant dat biologische producten gebruikt tijdens het koken, er wordt gekookt volgens de Viswijzer. Misschien vind je dit ook interessant.: Biologisch restaurant aan Sneekermeer in Friesland.
Lunch, borrel, diner aan het strand Strandclub WIJ.
Al onze melkproducten en eieren zijn van biologische herkomst. Hiernaast gebruiken wij diverse biologische vissoorten, brood en wijn. Strandclub WIJ is MSC-gecertificeerd en lid van de Stichting Duurzame Vis in de Horeca. Onze producten uit de zee zoals gambas, zalm en makreel dragen een duurzaam keurmerk.
Wil jij Indonesisch eten in Den Haag? De nummer 1Indonesisch restaurant Didong Den Haag.
The owners of Didong gained their knowledge of the Indonesian cuisine in famous restaurant Kantjil in Prinsestraat and later at Dua in Scheveningen. The interior at Didong is simple and atmospheric and does not have traditional elements, such as Wajongpoppen.

Contacteer ons