Resultaten voor biologisch restaurant scheveningen

biologisch restaurant scheveningen
Dinerbon Scheveningen, overzicht van restaurants in Scheveningen.
Vul uw kaartnummer in en doe mee! Met uw Dinerbon Scheveningen gastronomisch ontdekken. Zoek op plaatsnaam en filter uw zoekresulaten op categorie. Vul hier een plaatsnaam in. Kies een categorie. A la carte. All you can eat. Restaurant in een wellness.
Strandtenten Strand Den Haag.
Hier kan je zelf kokkerellen met je eigen bbqtje op tafel. Vis, vlees, vegetarisch, biologisch en kids bbq. Stijvoldineren met uitzicht over de Zee; Goede maaltijden, zomerse cocktails en ruimte voor vrijgezellenfeesten, bruilof. Strandpaviljoen SummerTime is gelegen tegenover het Kurhaus in Scheveningen.
Greens in the Park.
Een unieke combinatie van een biologisch restaurant en een zorgmoestuin. Op het voormalige midgetgolfterrein in het Haagse Westbroekpark ligt Greens, een unieke combinatie van een biologisch restaurant en een zorgmoestuin. Deze twee onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In restaurant Greens draait het om lekkere koffie, eerlijk heerlijk eten drinken en mede door haar unieke ligging een prachtige plek voor evenementen, groepsarrangementen en bedrijfsmeetings.
Goed Eten Den Haag, 100% Biologische Gerechten, Vegetarisch en Vegan Healthy Fast Food.
De producten die wij verkopen zijn altijd biologisch gecertificeerd en de gerechten die we maken zijn altijd volledig gemaakt van biologisch gecertificeerde ingrediënten. Koffie, thee en taart? Ook dat staat bij ons op de kaart. Wij serveren de zoete baksels vers uit eigen keuken.
10 x De leukste strandtenten in Scheveningen.
Open tot: 365 dagen per jaar. Eén van de weinige surfscholen en strandtenten in Scheveningen die een permanente locatie heeft op het strand. s Zomers surf je je gek en s winters kruip je dicht tegen elkaar aan bij de openhaard. De cakes en taarten van AlohaSurf zijn allemaal homemade en te lekker voor woorden! Alle producten op de menukaart zijn biologisch en velen ook fairtrade.
Mero Visrestaurant Scheveningen Goed Eten Gezond Leven.
Visrestaurant Mero vind je in Scheveningen vlak bij de vismarkt. Dagelijks halen ze daar de meeste verse vis vandaan. Dit restaurant staat bekend als het restaurant dat biologische producten gebruikt tijdens het koken, er wordt gekookt volgens de Viswijzer. Misschien vind je dit ook interessant.: Biologisch restaurant aan Sneekermeer in Friesland.
Lunch, borrel, diner aan het strand Strandclub WIJ.
Als toonaangevende strandclub van Den Haag willen wij dat iedereen over 100 jaar nog kan genieten van al dit moois. Daarom heeft Strandclub WIJ gekozen voor een duurzaam beleid dat erop gericht is zorgvuldig om te gaan met mens, omgeving en planeet.
Wil jij Indonesisch eten in Den Haag? De nummer 1Indonesisch restaurant Didong Den Haag.
The owners of Didong gained their knowledge of the Indonesian cuisine in famous restaurant Kantjil in Prinsestraat and later at Dua in Scheveningen. The interior at Didong is simple and atmospheric and does not have traditional elements, such as Wajongpoppen.

Contacteer ons