Meer resultaten voor restaurant aan zee scheveningen

restaurant aan zee scheveningen
Waar op het strand van Scheveningen kun je wél goed eten? NRC.
Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Waar op het strand van Scheveningen kun je wél goed eten? Scheveningen Wie in een Scheveningse strandtent op de kaart kijkt, kan niet om sliptongetjes en carpaccio heen.
Restaurant Den Haag Centrum Scheveningen gezellig lekker ScheveningenEvenementen Zoek jij RESTAURANT tips in DEN HAAG of SCHEVENINGEN? Zoek je een restaurant in Den Haag centrum of Scheveningen?
Indonesisch Restaurant Didong. Kust op de Pier. Maison Craux Frankrijk. Het Zeemanshuis Scheveningen. Solo Vino Wijnbar Webshop. 200: pm 1400.: High Wine: Proeverij Puglia. Sunday, October 16, 2016. 200pm: 600pm: 1400: 1800.: Iedere zondag tussen 1400: en 1800: bij wijnbar Solo Vino een proeverij met 4 kleine gerechten met bijpassende wijnen voor 1250, p.p. Deze week bestaat de proeverij uit gerechten en wijnen uit de Puglia. Tenute Robino Libens Spumante. Leone de Castris Donna Lisetta. Orichiette met cime di rapa en salsiccia. Tenute Rubino Susumiello. hMoscato di Trani. Puglia Apulië is een regio in Zuidoost-Italië gelegen aan de Adriatische Zee en de Ionische Zee.
1900.
NIALL CONNOLLY SINGERSONGWRITER more. 07 December 2013. SCHOTSE WHISKY AVOND more. KLIK HIER OM TE RESERVEREN Marianne 06 42 71 75 91. 2514 CA Den Haag. Klik hier om te reserveren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via deze pagina.
Brasserie de Badmeester BRASSERIE DE BADMEESTER IS GELEGEN IN EEN UNIEK STUKJE NATUURGEBIED, DIRECT AAN ZEE MET EEN UITZICHT OVER DE OMLIGGENDE DUINEN, STRAND EN OVER ZEE. Brasserie de Badmeester M.
Brasserie de Badmeester is gelegen in het unieke en beschermde Hollands Duin, direct aan zee en biedt een prachtig uitzicht over de omliggende duinen, het strand en de Noordzee. Vanaf de duintop kunt u ver kijken richting katwijk en Scheveningen. Lunch, diner, borrel of iets anders te vieren aan het strand in Wassenaar? Ons restaurant en de overdekte serre hebben beide 40 zitplaatsen.
Aan Zee Simonis Vishandel.
2586 JC Den Haag. 070-3548360 Reserveren niet nodig. BEL ONS 070-3548360. Reserveren niet nodig. 2586 JC Den Haag. Over Simonis Aan Zee. Sinds 2001 op het strand van Scheveningen t/o het Kurhaus. Een echt visrestaurant op het strand van Scheveningen.
Welkom bij Topkapi Topkapi Scheveningen.
In het hart van Scheveningen proeft u specialiteiten van de gevarieerde keukens in een ontspannen Arabische atmosfeer. Alle geserveerde gerechten zijn Halal gecertificeerd. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het kurhausplein en is op loopafstand van het AFAS Circustheater, Holland Casino, Pathé Scheveningen en de boulevard.
Leukste strandtent El Niño Beach Club Scheveningen.
Een feestje organiseren kun je gerust aan ons enthousiaste team overlaten. We hebben jarenlang ervaring met borrels, bedrijfs en trouwfeesten en bieden tal van mogelijkheden op het gebied van catering, muziek, workshops en sport en spelactiviteiten op het strand. Omdat het ene feestje het andere niet is, leveren we graag maatwerk.
Eten en drinken Restaurants Scheveningen.
Den Haag Kurhaus Hollands Duin Duin en Bollenstreek Zuid-Holland Amsterdam Bergen aan Zee Egmond aan Zee Katwijk Noordwijk Rotterdam Texel Wijk aan Zee Zandvoort. Home Scheveningen Zien doen Eten drinken. Eten en drinken. In Scheveningen heeft u de keuze uit meer dan 130 verschillende restaurants. U zult de grootste concentratie van eetgelegenheden vinden nabij de Pier en de Boulevard Strandweg. Natuurlijk kunt u overal in Scheveningen heerlijke visgerechten eten. Bovendien verse gevangen, omdat de vis wordt gelost in de haven van Scheveningen en daar ook direct wordt verkocht. De lekkerste vis eet u in de haven. De haven staat bekend om haar uitstekende variëteit aan restaurants, bistro's' en terrassen aan het water. Maar de restaurants in Scheveningen vertegenwoordigen een breed scala aan gerechten. Van klassiek Nederlands naar Frans, Grieks, Argentijns, Italiaans, Chinees, Indonesisch noem maar op. Ook in het historische dorp van Scheveningen vindt u gezellige restaurants waar u heerlijk kunt eten en drinken. Voor veel mensen is het een van de allergrootste luxes: niet hoeven koken. Bij het vakantiegevoel past het dan ook om lekker aan te schuiven in een pannenkoekenhuis, een restaurant of een eetcafé.

Contacteer ons