Resultaten voor restaurant de pier scheveningen openingstijden

restaurant de pier scheveningen openingstijden
Humphrey's' Restaurant Den Haag Humphrey's' Restaurants.
Achter de mooie gevel schuilt een knus restaurant aan de voorzijde. In de oude fabriekshal achter is genoeg ruimte voor grote gezelschappen zoals verjaardagen, bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes. De Molenstraat is samen met de Juffrouw Idastraat en de Oude Molstraat één van de oudste straten van Den Haag.
Van der Valk Hotels Restaurants Valk.com.
hotel.name.full Vakantiehuis Hotel. Toon op de kaart Toon resultaten Hotels in de buurt van hotels.city.name." hotel.name.full Vakantiehuis Hotel hotel.distance number2: km 0 hotels.closest.length 0Er" zijn geen resultaten gevonden. Kinderen 4 t/m 12 jaar" icon-decrease." Baby's' 0 t/m 3 jaar" icon-decrease." Vind uw Van der Valk. Zoekt u een Van der Valk hotel, restaurant, arrangement of een locatie met specifieke faciliteiten?
Veelgestelde vragen over de Pier in Scheveningen De Pier.
Meer over openingstijden. Waarom is De Pier een trots voor Scheveningen? De Pier is een iconisch gebouw op zee. Het culturele erfgoed is niet weg te denken uit het strandbeeld van Scheveningen. De Pier wordt als het symbool voor de Nederlandse zomer gezien. In Juli 2014 plaatste CNN de Scheveningse Pier in de top 9 van de mooiste Pieren ter wereld. Daar mogen we als Nederlanders trots op zijn! Wat kan ik op De Pier doen? Op De Pier kun je een dagje uit. Op het boulevard niveau vind je innovatieve winkels, restaurants en een foodboulevard met eigentijdse concepten. We noemen dit innovatieve winkels/horeca, omdat zij aanvullend zijn op de boulevard van Scheveningen. We willen iets anders en extras bieden dan dat er al bestaat in Scheveningen. Het bovendek is een wandelpromenade met daarop plaats om op een terrasje te zitten of te zonnen. Het Zuid-Eiland bestaat uit drie lagen met een prachtig restaurant.
Solbeach Strandtent Solbeach Scheveningen.
Het kan allemaal bij Solbeach in Scheveningen. In een ongedwongen sfeer, met versbereide gerechten en met misschien wel de aardigste bediening van de hele Hollandse kust. Klik hiernaast op de afbeelding om ons bedrijfsfilmpje te zien en een goede indruk van Beachclub Solbeach te krijgen.
Bar Grill restaurant in Scheveningen steamscheveningen.nl.
Het stijlvolle interieur, de industriële look en feel en de in stijl geklede crew zorgen ervoor dat je je waant in een wereld van romantiek, industrie en revolutie. Steam is een bar en grill restaurant waar je lekkere en kwalitatief hoogstaande gerechten kunt eten.
De Pier DenHaag.com.
Bar De Pier: naast een uitgebreid assortiment aan drinks, vind je bij Bar De Pier heerlijke snacks om direct op te eten of mee te nemen naar het strand of één van de terrassen op het beneden of bovendek. Restaurant ZILT: Ruime keuze aan diverse streek en seizoensproducten is de kaart veelzijdig en toegankelijk voor iedereen. Zilt zit op het Zuidereiland. De Pierwinkel: in deze souvenirshop 2.0 kunnen bezoekers van De Pier een origineel aandenken scoren. De Pierwinkel verkoopt gifts, kleding en accessoires in de nieuwe huisstijl van De Pier. O'Neill' store: hier vind je een bijzonder assortiment van surfkleding tot accessoires en wearables. La Sirena Fashion Lifestyle: Hier vind je niet alleen de leukste en mooiste merk kleding en accessoires zoals tassen en sieraden, maar ook originele decoratie voor het interieur. Spicy Scarves: Unieke, handgemaakte en bohemien shawls voor alle vrouwen die van elegante one-of-a-kind stukken houden. Niloo: Nederlands label dat stijlvolle Fashion en Lifestyle items ontwerpt uit duurzame exotische leersoorten voor iedereen die het leven begrijpt en staat voor wat hij/zij is. biedt surflessen, surfkampen en naschoolse surfles op een unieke locatie in Scheveningen.
Scheveningen Restaurant Sumo.
Den Haag 2 Herengracht. Haarlem 1 Oudegroenmarkt. Haarlem 2 Riviervismarkt. Rotterdam 1 Mauritsweg. All you can eat. Handige tips en weetjes. Sumo Scheveningen is gevestigd aan de Palacestraat, die grenst aan de boulevard van Scheveningen. U kunt hier genieten van de Japanse keuken na een dagje uitwaaien op het strand. In deze vestiging is het mogelijk thuis te kunnen genieten van uw favoriete Japanse gerechten door middel van de Sumo Take Away service! Openingstijden Prijzen all you can eat. Dagelijks // Lunch 1200: tot 1700: 2010, p.p. Dagelijks // Lunch Kinderen van 4 t/m 11 jaar 1285., Maandag-Woensdag // Diner 1700: tot 2200: 2830, p.p. Donderdag-Zaterdag // Diner 1700: tot 2230: 2980, p.p. Zondag // Diner 1700: tot 2200: 2980, p.p. Feestdagen // Diner 1700: tot 2230: 2980, p.p. op Feestdagen is de keuken open tot 2230.: Met de kerst hanteren wij anderen prijzen. Dagelijks // Diner Kinderen van 4 t/m 11 jaar 1420., 49 years ago. Designed by K.Y. Copyright 2018 Restaurant Sumo Privacy Policy.
Strandtent Scheveningen Beachclub Copacabana.
Restaurant op het strand. Ontbijt, lunch, diner, cocktail, wijn en dagverse producten. Bekijk de kaart. Bedrijfsuitje op het strand. De leukste bedrijfsuitjes op het Scheveningse strand. Meer info bedrijfsuitje. Lekkerste BBQ van het strand. Laat je verwennen door onze houtskool BBQ masters! Meer info BBQ. 070 354 55 45. Stuur een e-mail. Centraal gelegen tussen haven en pier aan het minder drukke gedeelte van Scheveningen boulevard.

Contacteer ons