Meer resultaten voor goed restaurant scheveningen

goed restaurant scheveningen
Restaurant Den Haag Centrum Scheveningen gezellig lekker ScheveningenSteam Scheveningen Zoek jij RESTAURANT tips in DEN HAAG of SCHEVENINGEN? Zoek je een restaurant in Den Haag centrum of Scheveningen
Steam is het eerste Nederlandse Steampunk restaurant, waar beleven en goed eten hand in hand gaan. De locatie is ook geschikt voor grote groepen, recepties, feesten en thema diners, hiervoor hebben zij diverse arrangementen samengesteld. Welkom in de wereld van stoom, mechaniek en verbeelding. Welkom bij Steam. Regelmatig is er ook live muziek, zie de agenda voor de programmering. 2586 JL, Scheveningen.
De 10 beste gezinsvriendelijke hotels in Den Haag Hotels.com.
Als je hulp nodig hebt met het uitzoeken van het juiste hotel, lees dan enkele van onze 10407 beoordelingen over de hotels en kijk wat andere reizigers uit België vinden van de voorzieningen voor baby's, kinderen en gezinnen. Een gezinsvriendelijk hotel in Den Haag boeken.
El Gusto Mediterraans Restaurant.
Mooie ambiance, zeer gastvrij en een uitgebreide kaart met mooie en heerlijke mediterraanse gerechten. Mike ter Haar. Zeer goed mediterraans restaurant in Den Haag. Goede service en een super mooi restaurant. Gisteren voor de derde keer gegeten bij El Gusto.
ZeeOpTafel Viswinkel Restaurant.
U wilt lekker vis eten in een goed restaurant? Of u wilt verse vis afhalen om thuis van te genieten? Het kan allebei bij dit ideale visrestaurant en viswinkel in één! U vindt Zee op Tafel in de prachtige Archipelbuurt in het centrum van Den Haag.
Uit eten in scheveningen low budget Bokt.nl.
op de boulevard zit toch ook een beer restaurant? Berichten: 5165 Geregistreerd: 08-04-02 Woonplaats: Warmond. Geplaatst: 28-06-12 2140.: Op het plein voor het Kurhaus en dus tegenover de bios zit een mexicaan. Weet even de naam niet, maar als je met je rug naar het Kurhaus staat, aan je rechterhand. Daar ga ik altijd graag heen. Veel keus en niet te duur. En als je richting boulevard loopt plein oversteken, Kurhaus rechts passeren zit er in het straatje tussen plein en boulevard, Sumo. All-you-can-eat sushi en warme japanse gerechtjes da's' geloof ik 26 euro pp en dan komen je drankjes er nog bij natuurlijk. Maar dan moet je natuurlijk wel net van mexicaans of sushi/japans houden Ik ken de Mexicaan Chicoleos" in Scheveningen, op de Blvd, goed te lopen!
8 Hotspots Het gaat goed met culinair Scheveningen!
8 Hotspots Het gaat goed met culinair Scheveningen! Scheveningen is misschien niet je eerste gedachte bij culinair epicentrum. Toch is dit stadsdeel van Den Haag een stuwende kracht, waar inspirerend, origineel en op ontzettend hoog niveau wordt gekookt! Dit is onze top 8.
Eten en drinken bij restaurant Catch, Scheveningen.
Restaurant Catch is een restaurant van het bekende Simonis vishandel in Scheveningen. Simonis is één van beste visboeren en hebben maar liefst 3 verschillende restaurants in Scheveningen! Wij gaan er altijd wel een visje eten als we in Scheveningen zijn.
Top 5: restaurants in Scheveningen PlusOnline.
Het restaurant doet aan Global Cooking. De chef haalt vanuit de hele wereld inspiratie voor de overheerlijke gerechten. Geroosterde yellowfintonijn met zwarte sesam en taggiasche olijven, krokante zwezerik met eendenlever of een malse tournedos met een overheerlijke risotto Milanese; u vindt het allemaal op het menu terug. De wijnen hebben ook een internationaal tintje. Spijs heeft meer dan vijftig verschillende wijnen uit de meest uiteenlopende landen op de kaart staan. Rustiek en warm. Een meer passende en romantische restaurantnaam vindt u niet zo snel aan zee. De Zoute Zoen heeft heeft een rustieke, klassieke en warme uitstraling en ligt aan de kop van de tweede binnenhaven van Scheveningen.

Contacteer ons