Op zoek naar scheveningen pier restaurant?

scheveningen pier restaurant
8 x uit eten in de leukste restaurants van Scheveningen.
Prachtige ambiance, heerlijke vis en zeker in de zomer een geweldig uitzicht op de jachthaven. Wel van te voren reserveren want dit restaurant is erg populair onder de Hagenaren. Catch by Simonis restaurants en horeca. Nu gesloten 1200: 0100.: Lelykade 43, Den Haag. Bekijk meer: restaurants en horeca. Een attractie op zich natuurlijk, De Pier.
De Pier Scheveningen Restaurant ZILT Pierzijde Locaties.nl.
Inloggen Mijn Locaties. Registeren Mijn Locaties. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij De Pier Scheveningen.: Capaciteit / zaalopstelling. Bijzonder geschikt voor. De Pier Scheveningen. Strandweg 150 2586 JW Den Haag. 06 1038 6859. Restaurant ZILT Pierzijde. Invaliden toegankelijk ja.
Pier Scheveningen, vergaderen aan de kust BuitenBusiness.nl.
Daarnaast kun je op De Pier culinair genieten op de Foodboulevard, overnachten in super-de-luxe suites, een extreme uitdaging aangaan met de Zipline of de Bungy of een rondje maken in het Reuzenrad. Kortom, of je nu met 2 of 500 personen komt, Pier Scheveningen is een ideale locatie voor een vergadering, bedrijfsuitje, presentatie, zakelijke meeting, bedrijfsfeestje of teambuilding-activiteit.
Welkom bij Topkapi Topkapi Scheveningen.
Restaurant Topkapi is dé hot spots van Scheveningen op het gebied van Turks, Mediterraans Arabisch eten en live entertainment. In het hart van Scheveningen proeft u specialiteiten van de gevarieerde keukens in een ontspannen Arabische sfeer. Alle geserveerde gerechten zijn Halal gecertificeerd.
Locaties Entrada Restaurants.
Strandweg 55-57 2586 JL Scheveningen T. 070 355 33 22 E. Op de boulevard van Scheveningen, vlakbij de Pier vind je Bar Grill restaurant Steam. Een uniek concept waarbij je zo de Victoriaanse tijd in stapt. Een bijzondere wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding.
Werelds Restaurant Scheveningen Boulevard Restaurants Scheveningen.
Ook daarvoor kan je bij ons uitgebreid dineren, de plek voor tapas scheveningen boulevard. Lees meer over uit eten Scheveningen boulevard bij Werelds, het lekkerste en beste restaurant scheveningen boulevard! Uit eten Scheveningen in de zomer, dan kan je vanaf ons sfeervolle terras van de golvende zee genieten met daarbij een mooi uitzicht op de pier.
GRANDCAFE BINNEN.
Grand Cafe Restaurant. Welkom bij Grandcafe Binnen op Scheveningen! Naar het theater? Binnen is gevestigd aan de Scheveningse boulevard, recht onder het statige Kurhaus. Het tot in de kleinste details verzorgde interieur straalt een ontspannen luxe uit. Heerlijke loungebanken, verschillende zitjes en tafels nodigen u uit plaats te nemen en te genieten van onze veelzijdige kaart. Drink één van onze mooie wijnen en laat u in de watten leggen door onze professionele en gastvrije staf. Of loop na een strandwandeling binnen voor een verfrissend drankje, kopje koffie of warme chocolademelk. Scheveningen is niet voor niets de bekendste badplaats van Nederland. Met attracties als De Pier, Sea Life, de Palace Promenade, Museum Beelden aan Zee, Holland Casino, Pathé bioscoop en het Circustheater is er vier seizoenen lang van alles te doen voor jong en oud.
De Dagvisser.
Welkom bij de Dagvisser. In de haven van Scheveningen is het gezelligste visrestaurant van Den Haag. Restaurant de Dagvisser staat niet alleen bekend om haar eerlijke verse vis, maar ook om haar unieke locatie, geheel gerestylede restaurant, gastvrije service en haar zonnige terras.

Contacteer ons