Op zoek naar scheveningen strand restaurant?

scheveningen strand restaurant
Strandpaviljoen Buiten.
FOTOS DOOR ALRIK SWAGERMAN. Strandpaviljoen Buiten is een van de uiterste strandtenten op het Noorderstrand van Scheveningen, het Zwarte Pad. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor gezond, biologisch en heerlijk eten op een lekker rustig stuk strand. Ook dit seizoen weer hebben onze chefs Dani en Sergio een fantastische menukaart samengesteld met nieuwe, verrassende gerechten die je zeker moet komen verkennen. Ons strandpaviljoen is naast een fantastisch restaurant een uitstekende plek voor bedrijfsfeesten, bruiloften of andere partijen.
De Waterreus De Waterreus beste strandrestaurant in Scheveningen.
Komt u ook heerlijk bij ons vertoeven op het terras en in het restaurant? Geniet van de heerlijke zonsondergang met uitzicht op de haven. Bekijk hier de mooiste strandmomenten en proef de sfeer. WAAN JE OP HET STRAND. VOEL DE ZOMER. Bekijk hier de foto's.' Strandrestaurant De Waterreus. De Waterreus is het hele jaar door de ideale plek om een heerlijk hapje te eten en gezellig iets te drinken aan het strand van Scheveningen.
Restaurant Scheveningen Beachclub Twins aan Zee.
Maar met mooi weer kunt u ook heerlijk op het strand bediend worden. Na het eten, een wandeling maken over de gezellige Scheveningse boulevard of bij ons blijven natafelen en de ondergaande zon bekijken. Restaurant aan het strand van Scheveningen.
Strandtenten Zwarte Pad en Noorderstrand Follow My Footprints.
Bij Colorado Charlie komen alle natuurlijke elementen die je aan strand en ontspanning verbindt samen. Relaxen is bij Colorado Charlie tot een kunst verheven. Geniet in de late avonduren van een drankje bij het knisperende vuur met livemuziek, pak een lekker feestje op zondag, kijk naar de beste films tijdens de filmavond óf doe je te goed aan de uitgebreide barbecue met vrienden. We willen het ultieme strandgevoel weer terugbrengen naar Scheveningen en blijven ver weg van de opgedofte strandfeestjes, aldus Stefano Richetta, een van de creatieve breinen achter Colorado Charlie. Ik ben maar 1 of 2x bij Boomerang Beach geweest, dus het wordt tijd om nog eens te gaan. Opvallend en wat mij betreft iets te groot, maar een mooie tent. Barbarossa oogt bijna meer als een trendy restaurant dan puur als strandtent.
Met de Dinerbon eten bij restaurant Strandrestaurant Werelds Dinerbon.
Wilt u graag van de gelegenheid gebruik maken om met uw dinerbon heerlijk te gaan eten aan het mooie Hollandse strand, zodat u een heerlijk dagje aan het water kunt combineren met een gezellige avond uit? Dit is nu meer dan mogelijk en wel bij strandrestaurant Werelds. Strandrestaurant Werelds is een sfeervol restaurant dat zich bevindt tussen vele andere strandtenten aan de Strandweg 157 in Scheveningen.
Strandtent Scheveningen Beachclub Copacabana.
Restaurant op het strand. Ontbijt, lunch, diner, cocktail, wijn en dagverse producten. Bekijk de kaart. Bedrijfsuitje op het strand. De leukste bedrijfsuitjes op het Scheveningse strand. Meer info bedrijfsuitje. Lekkerste BBQ van het strand. Laat je verwennen door onze houtskool BBQ masters! Meer info BBQ. 070 354 55 45. Stuur een e-mail. Centraal gelegen tussen haven en pier aan het minder drukke gedeelte van Scheveningen boulevard.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Chicoleo 100% mexican.
CHICOLEO KIJKDUIN 100% mexico. Geniet van alles wat Mexico te bieden heeft, maar dan op de boulevard aan het strand van Kijkduin. Het restaurant is in Mexicaanse stijl ingericht met felle kleuren, bijpassende Zuid-Amerikaans meubilair en sombreros. Bij Chicoleo Kijkduin heeft u keuze uit verschillende authentieke gerechten, zoals Quesadillas, Burritos en Tacos.

Contacteer ons