Op zoek naar scheveningen strand restaurant?

scheveningen strand restaurant
Een weekend Scheveningen-Bad: het strand, de zee, het Kurhaus, restaurants en cafés, het Circustheather en het casino.
Scheveningen heeft een prachtig breed strand met veel strandpaviljoens. Naast het strand loopt een brede boulevard met winkels en gezellige restaurants en cafés waar u een mooi uitzicht op het strand en de zee heeft. Aan de Boulevard vindt u ook het Kurhaus Hotel met haar befaamde restaurant en terras en zeedierentuin Sea Life.
Grand Plage Strandpaviljoen Grand Plage Gezellig aan het strand in Scheveningen.
Strandpaviljoen Grand Plage Gezellig aan het strand in Scheveningen. Search for: Search. Press Enter to Search. Strandpaviljoen Grand Plage. t f g. Feesten/Activiteiten, Opbouw Strandtent, Volg ons! Feesten/Activiteiten, Opbouw Strandtent, Volg ons! Feesten/Activiteiten, Opbouw Strandtent, Volg ons! Feesten/Activiteiten, Opbouw Strandtent, Volg ons!
Op naar Den Haag! 17x leuke strandtent in Scheveningen.
En sluit m smakelijk af met een maaltijd of een lekker bakkie. Bora Bora, Strandweg 29, Den Haag, Scheveningen. Indigo, via Facebook. Wat worden we blij van strandtent Indigo met zijn felle kleuren, vrolijke lampionnen en gegrilde vissen op de kaart. Indigo, Strandweg 65, Den Haag, Scheveningen. De naam zegt het al. Op het allerlaatste beetje strand, helemaal op het puntje, vind je strandtent het Puntje duh, een oase van rust. Ver weg van alles en iedereen. Het Puntje, Noorderstrand helemaal aan het einde, Den Haag, Scheveningen. Tip: bezoek bij strandtent People de Sushi Monday. De chef van Kiraku, een van de beste Japanners in Den Haag, maakt dan een uitstapje naar de keuken van People.
Strandrestaurant De Waterreus DenHaag.com.
Trendy met een vleugje Scheveningen. De wintervaste locatie van De Waterreus werd in 2016 compleet nieuw ontworpen. Het strandpaviljoen combineert een stoere en strakke uitstraling van een trendy restaurant met maritieme en oud-Scheveningse elementen die het een huiselijke sfeer geven. Op het grote terras zit je beschut tegen de wind, maar heb je wel een weids uitzicht over zee. Ideaal voor zonnige herfstdagen! De Waterreus werkt graag met mooie producten die echt bij het strand horen.
Strandpaviljoen Buiten.
FOTOS DOOR ALRIK SWAGERMAN. Strandpaviljoen Buiten is een van de strandtenten op het Noorderstrand van Scheveningen, het Zwarte Pad. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor gezond, biologisch en heerlijk eten op een lekker rustig stuk strand. Ook dit seizoen weer heeft onze chef Dani met zijn fantastische keukenteam een heerlijke menukaart samengesteld met nieuwe, verrassende gerechten die je zeker moet komen verkennen. Ons strandpaviljoen is naast een fantastisch restaurant een uitstekende plek voor bedrijfsfeesten, bruiloften of andere partijen.
De Waterreus.
Trouwen aan zee. Feesten op maat. Rouwen aan zee. Trouwen aan zee. Feesten op maat. De Waterreus is uitgeroepen tot Beste Strandpaviljoen van Zuid-Holland 2019! Welkom bij de Waterreus. Geniet 365 dagen per jaar bij Strandrestaurant de Waterreus in Scheveningen. Strandrestaurant de Waterreus. De Waterreus is het hele jaar door de ideale plek om een heerlijk hapje te eten en gezellig iets te drinken aan het strand van Scheveningen. Maar het is ook dé locatie om iets te vieren bijvoorbeeld: vergaderen, huwelijk, bedrijfsuitje, teambuilding: op onze schitterende strandlocatie maken wij van elke event een geweldig feest. Met de lekkerste gerechten, bbqs, strandactiviteiten, workshops of iets anders. Kortom: Het hele jaar door een feest. Reserveringen tot 1800.: Keuken dicht om 2000.: Restaurant volledig gesloten om 2100.:
Strandtent Scheveningen Beachclub Copacabana.
Bedrijfsuitje" met goed eten, drank, zon, zee, gezelligheid, leuke bediening en spetterende brasilshows." Sandra Bemmel en Yvonne Willems. Restaurant op het strand. Ontbijt, lunch, diner, cocktail, wijn en dagverse producten. Bekijk de kaart. Bedrijfsuitje op het strand. De leukste bedrijfsuitjes op het Scheveningse strand. Meer info bedrijfsuitje. Lekkerste BBQ van het strand. Laat je verwennen door onze houtskool BBQ masters! Meer info BBQ. 070 354 55 45. Stuur een e-mail. Centraal gelegen tussen haven en pier aan het minder drukke gedeelte van Scheveningen boulevard.
Home Brooklyn.
Centraal gelegen op de boulevard van Scheveningen. BROOKLYN Burgers Steaks is gelegen aan de boulevard van Scheveningen. Op zoek naar de beste burgers en steaks in town? Plof neer in onze heerlijke chesterfieldbanken, op ons gezellige terras, en geniet van het uitzicht op de zee en de ondergaande zon.

Contacteer ons