Zoeken naar visafslag scheveningen restaurant

visafslag scheveningen restaurant
De 10 beste restaurants in Scheveningen TripAdvisor.
Het Gouden Kalf. 6 van 135 Restaurants in Scheveningen. Nederlands Vis en zeevruchten Europees Frans Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Leuk restaurant 30/11/2017. 7 van 135 Restaurants in Scheveningen. Steakhouse Barbecue Argentijns Glutenvrije opties. Goed restaurant 07/01/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn!
Eetcafé Restaurant Dok 28 Scheveningen Haven.
Wij leggen bij onze vlees-en visgerechten de focus op de basis, de pure smaak van eerlijk en goed bereidt vlees en vis. Onze vis komt direct van de visafslag in Scheveningen haven en het vlees bij een van de beste slagers van Nederland.
Simonis Vishandel in Den Haag Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
De omgeving is erg druk. Simonis heeft een eigen stukje terrein waarop je gratis mag parkeren voor je bezoek aan het restaurant. De laatste keren dat wij er zijn geweest staat er een terreinbeheerder die toeziet op het gebruik en de vrije ruimte. beetje rommelig en chaotische formule, maar met heerlijke producten. Achter de schermen waarschijnlijk juist een strakke organisatie. Tot nu toe altijd de juiste bestelling en in zeer korte tijd. Lekker gemaakt na het eten, aansluitend zit een winkel waar veel vis producten te koop zijn om mee te nemen. Datum van je bezoek: 12 aug. Hier afgelopen vrijdag gegeten. Erg druk, misschien ook omdat die avond de vuurwerkshow zou zijn in scheveningen.
Home Encore by Simonis.
2583 CL Scheveningen. Bezoek ook ons andere restaurant CATCH by Simonis. Dit visrestaurant biedt een spectaculair uitzicht over de jachthaven. De ligging is hiermee uniek. Het restaurant heeft een frisse en moderne uitstraling en is de perfecte plek voor een diner voor twee of een diner met een groter gezelschap.
ScheveningenHaven. Welkom aan de Haven van Scheveningen, Restaurants!
Onderstaande vindt u een keur aan restaurants, eetcafs en cafs gevestigd aan de sfeervolle haven van Scheveningen. Restaurant Catch by Simonis. 2583 CL Scheveningen / Den Haag. Caf Restaurant Rootz at the Harbour. 2583 CL Scheveningen / Den Haag. Restaurant Golden Duck.
De Dagvisser.
In de haven van Scheveningen is het gezelligste visrestaurant van Den Haag. Restaurant de Dagvisser staat niet alleen bekend om haar eerlijke verse vis, maar ook om haar unieke locatie, geheel gerestylede restaurant, gastvrije service en haar zonnige terras. Jong, oud en zakelijk Den Haag weet de Dagvisser te vinden voor lunch, diner of evenement. Alles is met liefde gemaakt, met gebruik van verse ingrediënten en elke morgen verse vis van de visafslag.
Kantine Visafslag DenHaag.com.
De exclusieve locatie van Kantine Visafslag leent zich ook bij uitstek voor kleinschalige meetings, vergaderingen, trainingen, productpresentatie en private diners. De ideale locatie voor presentaties, vergaderingen incl. hapjes of diner, personeelsfeesten, diner/lunch, seminars, workshops, gala's, kerstborrel/nieuwjaarsborrel. Scheveningen Haven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.
Aan de haven Simonis Vishandel.
Over Simonis Aan de haven. Van 6 oesters met een glaasje wijn tot een overheerlijke fruits de mer voor 2 personen. Van een broodje haring tot een Ceasar salade met gambas. Of u gewoon lekker snel wat wil lunchen of uitgebreid dineren.

Contacteer ons