Op zoek naar restaurant opporto scheveningen?

restaurant opporto scheveningen
Restaurant Restaurant Opporto Opporto Scheveningen Scheveningen Scheveningen in Diningcity.nl. Scheveningen.
Restaurant Opporto Scheveningen in Scheveningen. Restaurant Opporto Scheveningen. Over Restaurant Opporto Scheveningen. Restaurant Opporto Scheveningen. Badhuisweg 1, 2587 CA Scheveningen. In de prachtige hotspot Scheveningen-bad vind je restaurant Opporto. Het seafood grill restaurant geeft zijn specialiteiten in de keuken een mediterraanse twist.
Visrestaurant Opporto Rotterdam Simone's' Kitchen.
Op 18 juli gaat er een tweede vestiging van Opporto open in Scheveningen bij het Kurhaus! Disclaimer; Wij waren in restaurant Opporto op uitnodiging maar alle meningen zijn die van mijzelf. Delen is fijn! GEPOST DOOR Simone van den Berg on juli 6, 2016.
7 x onze favoriete restaurants in Den Haag.
In Scheveningen kun je dagelijks verse vis eten en bij Opporto heb je ruime keuze uit fun bites, oesters en verschillende hoofdgerechten en natuurlijk nog steeds de mega grote Fruit de Mer schalen. Het nieuwe menu bevat gerechten zoals de soft shell crab met een pittige Aziatische smaak, typische Portugese cataplana, kreeft en vele andere lekkere visgerechten.
Opporto, Scheveningen Barts Boekje.
In Scheveningen wel te verstaan. Heerlijk aan de vis dus in dit prachtige pand, met gigantische kroonluchter, prachtige bar, sfeervolle lounge, leuke zithoekjes en ontzettend veel ruimte. Opporto straalt allure uit, en dat op locatie uitkijkend over het Kurhaus en Circustheater.
Visrestaurant Opporto Scheveningen: Top high wine! Wijntjes met Esther.
Nog meer vis restaurants? Visrestaurant Opporto Scheveningen is een aanrader voor een high wine. Een andere tip in de categorie visrestaurants is zonder twijfel vis restaurant Vigo in Den Haag, maar ook Visbar Domburg. Als je in Scheveningen bent en je hebt zin om een terrras te pakken in het naburige Den Haag, lees dan eens mijn artikel over de leukste terrassen in Den Haag!
Opporto in Den Haag Eet.nu.
Ga naar de inhoud. Spring naar begin van de pagina. Opporto in Den Haag. Uiteten in Scheveningen, Den-Haag, vlakbij het Kurhaus. nog geen rating. Prijs / kwaliteit. Schrijf een recensie. 6 Word een fan! Word de eerste fan van Opporto!
Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen Popagenda Scheveningen.
Restaurant Tasca en Brasserie Palace. De zanger-gitarist Gregory Michael speelt tijdens het diner in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, op woensdag 21 juni classic songs door de jaren heen. Pianist Laurence Fish zorgt op zaterdag 24 juni met zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz voor een fijn avondje uit. Aanvang: 19.30 uur, reserveren is aangeraden. Op zaterdag 24 juni, tussen 16.30 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade. Bij Opporto Scheveningen aan de Badhuisweg nummer 1 vindt op vrijdag 23 juni, aanvang 21.00 uur, een heus Expat event plaats: Start of Summer Party!
Heerlijk eten! Iets meer aandacht van de bediening. Opporto in Rotterdam Recensies.
Wat een sfeervolle zaak met zeer vriendelijk personeel en super goed en lekker eten! Top dat je hier naast heerlijke vleesgerechten ook een goede keuze hebt in zeevruchten en visgerechten. Een mooi stukje Rotterdam waar nieuw leven is ingeblazen waarbij Restaurant Opporto een goede aanvulling is; een aanwinst voor Rotterdam!

Contacteer ons