Resultaten voor restaurant westewind scheveningen

restaurant westewind scheveningen
Restaurant grand-café Westewind in Scheveningen Restaurants.nl.
heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Frederikstraat 56, Den Haag. Lelykade 3r, Den Haag. Strand Noord 51, Scheveningen. Frederik Hendriklaan 264, Den Haag. Groenewegje 100-101a, Den Haag.
Restaurant Westewind Scheveningen.
Restaurant / Internationaal / 18. Op de boulevard van Scheveningen, onder het Kurhaus en vlakbij het Circustheater, bevindt zich Restaurant Westewind. Een knus restaurant met een ongedwongen sfeer en uitzicht op zee.Op zondag kunt u met het hele gezin, maar natuurlijk ook gezellig met zn tweetjes, terecht voor het royale ontbijtbuffet.
Westewind DenHaag.com.
Je kunt ook je film combineren met diner. De avond beginnen bij Westewind met een heerlijke diner en de avond afsluiten met een leuke film bij Pathé Scheveningen dat op loopafstand ligt van het restaurant. Ook kan je Westewind afhuren voor je eigen feestje, een familiediner en hightea.
Alles wat je weten moet over Grand Caf Restaurant Westewind in Scheveningen Fijnuit.nl.
Grand Caf Restaurant Westewind. 1.4 van 5 7 recensies. Over Grand Caf Restaurant Westewind. Aan de boulevard in Scheveningen, onder het Kurhaus vind je Restaurant Westewind. Een knus restaurant, met uitzicht op zee. Westewind is gezellig, speels ingericht met een moderne open haard en op tafel kleurige kaarsenhouders.
Westewind, Scheveningen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Grand Cafe Westewind is een gemoedelijke en gezellige plek voor jong en oud. Gelegen aan de boulevard van Scheveningen, heeft u vanuit het restaurant een prachtig uitzicht op het strand. Met comfortabele stoelen en vele warme open haardjes is Westewind een plek om nooit meer weg te willen.
Westewind in Den Haag Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Restaurant Westewind is gelegen op de boulevard van Scheveningen onder het Kurhaus. Een warm en sfeervol restaurant met een ongedwongen sfeer, waar je geniet van de lekkerste gerechten zo uit de zee. Als visliefhebber ben je hier helemaal aan het juiste adres.
Contact Westewind.
Grand Café Restaurant Westewind. 2586 JK Scheveningen. Maandag t/m vrijdag open vanaf 10.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 0900: uur. Tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn wij elke dag vanaf 09.00 geopend. Parking Kurhaus/ Gevers Deynootplein 189. 7 dagen per week 24 uur per dag geopend.
Menukaart Westewind.
Het buffet bestaat onder andere uit verschillende verse broodjes, zoet en hartig beleg, een kok die uw eieren bakt zoals u wilt, diverse salades, vers fruit, taart, cake, muffins en nog veel meer Continued. Geniet nu ook van onze high tea een variatie van hartige en zoete hapjes inclusief 25, uur onbeperkt thee. Prijs 1995, per persoon/Inclusief cava 2495, per persoon zie menukaart. Grand Café Restaurant Westewind Strandweg 15-15a.

Contacteer ons