Zoeken naar restaurant westewind scheveningen

restaurant westewind scheveningen
Westewind ScheveningenLive.nl.
Westewind kenmerkt zich door een ontspannen sfeer. Dit komt alleen al door het interieur: in het midden van het restaurant staat een grote open haard. Maar ook door de rustige, jazzmuziek dat gedraaid wordt. Op maandag kunt u hier zelfs terecht voor live jazz.
Westewind DenHaag.com.
Je kunt ook je film combineren met diner. De avond beginnen bij Westewind met een heerlijke diner en de avond afsluiten met een leuke film bij Pathé Scheveningen dat op loopafstand ligt van het restaurant. Ook kan je Westewind afhuren voor je eigen feestje, een familiediner en hightea.
Grand Café Restaurant Westewind parkeren Parkeerplaatsen, Straatparkeren, Priveegarages.
10 x de leukste strandtenten in Scheveningen IENS Blog.
In de zomer is het heerlijk vertoeven op het terras en borrel je tot in de late uurtjes onder een prachtige sterrenhemel. Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, een sfeervol diner of gewoon een gezellige borrel: bij restaurant Westewind kan het allemaal! Place to be: Strandweg 15, s-Gravenhage. 8 Strandtent in Scheveningen BROOKLYN Burgers Steaks.
Zakenlunch aan zee Buitengewoon Scheveningen.
Download de gratis Scheveningen App van CityInformation voor de leukste evenementen, het lokale nieuws, de beste deals en reserveer met gemak een tafeltje bij je favoriete restaurant! This is The Hague For English information about Scheveningen visit This is The Hague.
Grand Caf Westewind Scheveningen.
Terug naar zoekresultaten. Grand Caf Westewind. High tea met uitzicht op zee. Op de boulevard van Scheveningen, onder het Kurhaus en vlakbij het Circustheater, bevindt zich Grand Caf Restaurant Westewind. In de zon, met uitzicht op zee is het gemoedelijk genieten.
Restaurant Westewind, 3-gangen keuzediner bij Restaurant Westewind: bespaar 50% in Den Haag via Social Deal.
Op de boulevard van Scheveningen, onder het Kurhaus en vlakbij het Circustheater, bevindt zich Restaurant Westewind. Een knus restaurant met een ongedwongen sfeer en uitzicht op zee. Perfect voor een heerlijk diner na een strandwandeling of een bezoek aan het theater!
Grand Caf Restaurant Westewind Scheveningen informatie, foto's, reviews en meer Fijnuit.nl.
Grand Caf Restaurant Westewind. 1.9 / 5 9 recensies. Aan de boulevard in Scheveningen, onder het Kurhaus vind je Restaurant Westewind. Een knus restaurant, met uitzicht op zee. Westewind is gezellig, speels ingericht met een moderne open haard en op tafel kleurige kaarsenhouders.

Contacteer ons