Meer resultaten voor spaans restaurant scheveningen

spaans restaurant scheveningen
Leukste strandtent El Niño Beach Club Scheveningen.
Tapas eten bij een knetterend haardvuur, even ontspannen bijpraten terwijl de kinderen zich amuseren op het speeltoestel, ontbijten met je lief in de ochtendzon of juist bij zonsondergang genieten van je favoriete cocktail: al jaren staat El Niño Beach Club voor het ultieme strandgevoel.
Que Pasa Tapas Restaurant.
t Zusje Kurhaus Avondvullend tapas eten bij t Zusje Kurhaus?
0900 ZUSJE 0900-98753. Wij zijn elke dag van de week geopend van 17.30 22.30 uur! Speciaal voor de gasten die naar een voorstelling in het Circus theater gaan op maandag tot en met vrijdag is de keuken al open om 1700: uur.
Spaans restaurants in Den Haag Scheveningen IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Den Haag /. Spaans restaurants in Den Haag Scheveningen. Spaans restaurants in Den Haag Scheveningen. 1 restaurant gevonden dat overeenkomt met je zoekcriteria.
Elbully Welkom.
In ons geheel vernieuwde restaurant is de keuken geopend van 10.00 tot 22.00 uur. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk champagne ontbijt, of een lunch met luxe broodjes. s Avonds heeft u een ruime keuze uit onze steaks en vis gerechten. In het verleden zijn wij beloond met een aantal prijzen en awards, maar komt u zelf eens langs dan ziet en proeft u waarom Elbully the place to be is. Onze tapas zijn een begrip in Scheveningen geworden.
Tapas restaurants in Scheveningen en omgeving Restaurants.nl.
El Barrio Spaans, Tapas, Italiaans Uilebomen 2, Den Haag, wo do vr za zo 4.7 km restaurant. La Rana Spaans, Tapas Stationsweg 42-44, Den Haag, ma di wo do vr za 4.8 km. Strandweg 55-57 Boulevard, Scheveningen. Gevers Deynootplein 36, Scheveningen.
Mezze Arabische tapasbar in Den Haag.
Alle geserveerde gerechten zijn Halal gecertificeerd. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het kurhausplein en is op loopafstand van het AFAS Circustheater, Holland Casino, Pathé Scheveningen en de boulevard. Er is volop parkeergelegenheid in de naastgelegen parkeergarages en verschillende buslijnen en trams stoppen voor de deur.
El Bully, Scheveningen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Heel goed 21%. Vis en zeevruchten, Mediterraan, Spaans. Strandweg 50, 2586 JK Scheveningen, Den Haag, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Kun je bij dit restaurant reserveren? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een Nederlands restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker.

Contacteer ons