Zoeken naar circustheater scheveningen restaurant

circustheater scheveningen restaurant
Hotels in Scheveningen, Den Haag Bilderberg Hotels.
U kunt de grootste theatervoorstellingen bewonderen in het AFAS Circustheater, gelegen op loopafstand van het Europa Hotel Scheveningen. Het AFAS Circustheater heeft ook een restaurant, Le Cirque, waar heerlijk gedineerd kan worden voorafgaand of na een theatervoorstelling. Ontdek de onderwaterwereld bij SEA LIFE.
Bistro Bontje Dé lekkerste bistro in Scheveningen.
Ben jij al bij ons geweest? Bistro Bontje is gevestigd in Scheveningen, achter het Circus Theater, en op 2 minuten lopen is er een parkeergarage. Er hangt een gezellige bistrosfeer in de zaak die uitnodigt tot lang natafelen. Contact en reserveren.
Restaurant Den Haag Centrum Scheveningen gezellig lekker ScheveningenOCEANS Square Zoek jij RESTAURANT tips in DEN HAAG of SCHEVENINGEN? Zoek je een restaurant in Den Haag centrum of Scheveningen?
Restaurant Oceans Square is gevestigd net achter de boulevard van Scheveningen, dichtbij het AFAS Circustheater, het Holland Casino, de Pathé bioscoop, het Kurhaus en het strand. In de buurt zijn verschillende parkeergarages en er stoppen meerdere trams en bussen vlak voor de deur.
Bijzondere vergaderlocatie Den Haag Afas Circustheater.
Restaurant Le Cirque. West End Foyer. Bereikbaarheid Afas Circustheater. Met de Auto. Uw postcode: Routebeschrijving. Het AFAS Circustheater adviseert bezoekers te reizen met het openbaar vervoer. Het theater is bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23. Vanaf het NS station Den Haag Centraal adviseren wij u om gebruik te maken van tramlijn 9 richting Scheveningen zwarte pad, uitstappen bij halte Circustheater.
Frans Bauer Live met orkest VVV NL.
maandag 11 maart 2019. Frans Bauer zal éénmalig een groots feestelijk concert geven in het AFAS Circustheater Scheveningen. Hij zingt dan o.a. zijn hits en dat allemaal met een gouden randje. In het kader van 35 jaar Sterren aan Zee concerten zal Frans met zijn orkest u een onvergetelijke feestelijke avond bezorgen met enkele grote verassingen Eén groot feest zal het worden!
Scheveningen Toen en Nu.
1989 Restaurant Lido gesloopt. 1989 Hotel Rauch gesloopt. 1989 Hotel Alteburg gesloopt. 2008 Rusthuis Helena gesloopt. Nieuwbouw in Scheveningen Bad na 1945. De jaartallen in de foto's' geven aan wanneer de gebouwen ongeveer zijn opgeleverd. 1972 Kurhaus gesloten. 1976-1978 Grand Hotel Complex opgeleverd. 1978 Golfslagbad geopend. 1979 Kurhaus heropend. 1980 Kurhaus appartementen opgeleverd. 1982 Palacepromenade opgeleverd. 1986 Parkeergarage Nieuwe Parklaan geopend. 1986 Palace appartementen opgeleverd. 1987 Politiebureau Nieuwe Parklaan geopend. 1991 Joop van den Ende neemt Circustheater over.
maisonvandenboer.com. Locatie AFAS Circustheater Maison van den Boer.
In het AFAS Circustheater Scheveningen beleef je een middag of avond om nooit te vergeten. De prachtige foyers en zalen van het AFAS Circustheater lenen zich ook uitstekend voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, congressen of presentaties. Het AFAS Circustheater Scheveningen werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann.
AFAS Circustheater Scheveningen.
U kunt het AFAS Circustheater in Scheveningen goed bereiken met het openbaar vervoer. U kunt tramlijn 9 richting Scheveningen Zwarte Pad nemen vanaf Centraal Station Den Haag en station Den Haag Hollands Spoor. Deze tram stopt voor het theater. Ook kunt u met tramlijn 1 richting Scheveningen Zwarte Pad vanaf Den Haag Hollands Spoor. Deze tram stopt bij het Kurhaus. Kijk voor meer informatie op 9292.nl. Bij Theater.nl kun je terecht voor het complete theateruitje! Bekijk hier het overzicht van voorstellingen in de Nederlandse theaters. En maak meteen je theateruitje compleet met een lekker etentje bij een restaurant naar keuze!

Contacteer ons