Zoeken naar circustheater scheveningen restaurant

circustheater scheveningen restaurant
Bistro Bontje Dé lekkerste bistro in Scheveningen.
Ben jij al bij ons geweest? Bistro Bontje is gevestigd in Scheveningen, achter het Circus Theater, en op 2 minuten lopen is er een parkeergarage. Er hangt een gezellige bistrosfeer in de zaak die uitnodigt tot lang natafelen. Ontdek de textuur, kleur en natuurlijk de ultieme smaken van onze menus.
Bistro Bontje in Den Haag Eet.nu.
Lekker knus restaurant naast het theater, snelle bediening als je iets later komt en nog snel wat wil eten. Eten drinken 7. Prijs / kwaliteit 8. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 12 november 2006. Een gezellige bistro met een zeer goede kaart. De bistro is gelegen pal naast/achter het circustheater Zowel het eten als de bediening gaan op een ongedwongen manier. De kwaliteit en hoeveelheid is meer dan goed. Voor iemand die lekker gezellig en ongedwongen wil tafelen voor een voorstelling in het circus theater een prima gelegenheid. Wel van te voren reserveren. Eten drinken 9. Prijs / kwaliteit 10. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Den Haag.
Badhotel Scheveningen Boek nu tegen de Beste Voorwaarden!
Of tram 9 Scheveningen Noorderstrand uitstappen halte Circustheater. Vervolgens 500 meter zuidelijk lopen richting haven. Of uitstappen halte Kurhaus en vervolgens tram 1 richting Delft Tanthof, uitstappen halte Badhuiskade 50 meter van ons hotel. Tram 1 Scheveningen Noorderstrand stopt voor dit station en uitstappen halte Badhuiskade 50 meter van ons hotel.
Bilderberg Europa Hotel Scheveningen Scheveningen Bilderberg Hotels.
Wandelen over het strand, winkelen in Den Haag, het AFAS Circustheater beleven of een bezoek aan de vele attracties in de omgeving brengen? Bij een verblijf in Scheveningen is er genoeg te doen! Vanuit het Europa Hotel Scheveningen bent u in enkele minuten op het strand van Scheveningen met haar gezellige boulevard en pier.
Restaurant Den Haag Centrum Scheveningen gezellig lekker ScheveningenOCEANS Square Zoek jij RESTAURANT tips in DEN HAAG of SCHEVENINGEN? Zoek je een restaurant in Den Haag centrum of Scheveningen?
Restaurant Oceans Square is gevestigd net achter de boulevard van Scheveningen, dichtbij het AFAS Circustheater, het Holland Casino, de Pathé bioscoop, het Kurhaus en het strand. In de buurt zijn verschillende parkeergarages en er stoppen meerdere trams en bussen vlak voor de deur.
Bijzondere vergaderlocatie Den Haag Afas Circustheater.
Restaurant Le Cirque. West End Foyer. Bereikbaarheid Afas Circustheater. Met de Auto. Uw postcode: Routebeschrijving. Het AFAS Circustheater adviseert bezoekers te reizen met het openbaar vervoer. Het theater is bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23. Vanaf het NS station Den Haag Centraal adviseren wij u om gebruik te maken van tramlijn 9 richting Scheveningen zwarte pad, uitstappen bij halte Circustheater.
Frans Bauer Live met orkest VVV NL.
maandag 11 maart 2019. Frans Bauer zal éénmalig een groots feestelijk concert geven in het AFAS Circustheater Scheveningen. Hij zingt dan o.a. zijn hits en dat allemaal met een gouden randje. In het kader van 35 jaar Sterren aan Zee concerten zal Frans met zijn orkest u een onvergetelijke feestelijke avond bezorgen met enkele grote verassingen Eén groot feest zal het worden!
Scheveningen Toen en Nu.
1989 Restaurant Lido gesloopt. 1989 Hotel Rauch gesloopt. 1989 Hotel Alteburg gesloopt. 2008 Rusthuis Helena gesloopt. Nieuwbouw in Scheveningen Bad na 1945. De jaartallen in de foto's' geven aan wanneer de gebouwen ongeveer zijn opgeleverd. 1972 Kurhaus gesloten. 1976-1978 Grand Hotel Complex opgeleverd. 1978 Golfslagbad geopend. 1979 Kurhaus heropend. 1980 Kurhaus appartementen opgeleverd. 1982 Palacepromenade opgeleverd. 1986 Parkeergarage Nieuwe Parklaan geopend. 1986 Palace appartementen opgeleverd. 1987 Politiebureau Nieuwe Parklaan geopend. 1991 Joop van den Ende neemt Circustheater over.

Contacteer ons