Op zoek naar scheveningen restaurant vis?

scheveningen restaurant vis
Menukaart Catch by Simonis.
Fruits de Mer. Het restaurant biedt een grote diversiteit aan dagverse vis: het menu verandert met de seizoenen mee en dagelijks bieden wij een CATCH of the day aan. Hoewel ons restaurant de uitstraling heeft van een magnifiek mooi visrestaurant, zal een liefhebber van vleesgerechten ook zeker blij verrast zijn.
Home Rodizio.
Route Rodizio Brazilian Grill Scheveningen.: Auto: In de directe omgeving is volop gelegenheid uw auto te parkeren, volg hiervoor de P-borden. Zie voor routebeschrijving de plattegrond hieronder. Openbaar vervoer: Ons restaurant is ook eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken.
Restaurant Scheveningen Waterreus De Hotspot van Scheveningen.
Hij hielp haar bij de onmogelijke taak om op wilde wateren op vis te jagen. Als restaurant Scheveningen genaamd de Waterreus zijn wij daarom erg trots om deze mooie naam te dragen. Arrangementen bij restaurant Scheveningen. U kunt in ons restaurant Scheveningen profiteren van onze onderscheidende arrangementen.
ZeeOpTafel Viswinkel Restaurant.
U wilt lekker vis eten in een goed restaurant? Of u wilt verse vis afhalen om thuis van te genieten? Het kan allebei bij dit ideale visrestaurant en viswinkel in één! U vindt Zee op Tafel in de prachtige Archipelbuurt in het centrum van Den Haag.
Bar Grill restaurant in Scheveningen Steam Scheveningen.
Early Birds Special. Bar Grill restaurant in Scheveningen. Stap in de toekomst van het Victoriaanse tijdperk. Een wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. Steam is een bar en grill restaurant waar je lekkere en kwalitatief hoogstaande gerechten kunt eten. Met liefde bereid uit de beste ingrediënten en geserveerd met vakmanschap en passie. Er zijn geen geplande evenementen. Steam heeft leuke Specials voor de lunch, film liefhebbers en vroege eters.: 12 O'clock' voor 12. Lunch special met vis of vlees en een verse jus.
Cool Event Scheveningen Cool Event Scheveningen.
Voor slechts 550, koop je in het restaurant een uitrijkaart voor 4 uren parkeren. Contact Reserveren voor groepen. Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je reserveren voor een groep of een arrangement. Neem via onderstaand formulier contact op! Als je als enkele bezoeker komt hoef je niet te reserveren en kun je gewoon komen. openingstijden en contact. 2019 Cool Event Scheveningen.
Restaurant Brasserie BigBell.
Genieten van Scheveningen, daar kan de Big Bell niet aan ontbreken! Gelegen naast het beroemde Kurhaus en vele uitgaansgelegenheden, vindt u de Big Bell. Een sfeervolle inrichting in combinatie met het vriendelijke personeel zorgen voor een gezellige ervaring voor jong en oud. Een fraai uitzicht op de zee maakt het compleet. Geniet van onze heerlijke vis en vleesgerechten en uitgebreide drankkaart.
Op naar Den Haag! 17x leuke strandtent in Scheveningen.
Lichte kleuren, strakke inrichting en toch gezellig. Vis, vis en nog eens vis en een beetje vlees. Barbarossa, Zwarte Pad 61, Den Haag, Scheveningen. Naturel ligt ver verwijderd van de andere strandtenten, maar het heerlijke eten en de rust maken de strandwandeling het meer dat waard.

Contacteer ons