Resultaten voor strand restaurant scheveningen

strand restaurant scheveningen
Restaurants in Scheveningen Carlton Beach Hotel Den Haag.
Lunchen met vrienden of afspreken met zakenrelaties: in de Beach Brasserie is iedereen direct in een opgewekte stemming. De branding ruist, kinderen spelen op het strand en u geniet van een uitstekende service, een gastvrij onthaal en van al het lekkers dat onze chef heeft bedacht. Maandag t/m vrijdag: 6.30 10.00 uur. Zaterdag zondag: 7.00 12.00 uur. Bekijk ons menu. Informeel relaxed dineren. Vrienden of zakenrelaties ontmoeten voor de borrel of een gezellige maaltijd met de kinderen De ideale plek om af te spreken is onze Smuggler's' Grill, een informeel, relaxed restaurant dat uiteraard aan zee ligt en een grote keuze biedt uit gegrilde vlees of visgerechten.
Strandrestaurant De Waterreus ScheveningenLive.nl.
Vanaf 1982 is strandpaviljoen De Waterreus uitgegroeid tot een zeer volwassen restaurant op het Scheveningse strand. Een restaurant met een prachtig uitzicht op de Noordzee en de pier van Scheveningen, waar aandacht voor onze gasten, de rustige ambiance en de hoge kwaliteit van de keuken de boventoon voeren.
Beachclub TWINS Scheveningen Restaurant Scheveningen-Beachclub Twins.
Maar met mooi weer kunt u ook heerlijk op het strand bediend worden. Na het eten, een wandeling maken over de gezellige Scheveningse boulevard of bij ons blijven natafelen en de ondergaande zon bekijken. Restaurant aan het strand van Scheveningen.
Eten Drinken op de Pier in Scheveningen De Pier.
Met diverse huisgemaakte sauzen en toppings. Vanaf onze lounge heb je een prachtig uitzicht op het strand, de Boulevard van Scheveningen en het imposante Kurhaus Hotel. Pannenkoeken eten is een feestje, zeker op de Pier. Een fantastische locatie en volledig ingericht voor de kinderen.
Simonis aan zee Welkom.
Dit grote restaurant biedt ruimte aan zon 450 gasten. En in 2017 heeft Encore by Simonis haar deuren geopend. Gelegen in de oude visafslag met een groot assortiment van vis en vlees. Het draait in de Encore om meer dan alleen topkwaliteit eten en drinken, maar juist ook om service en beleving. Echt een avondje uit. Camera offline tijd. Op zoek naar een leuke job? De familie Simonis is al ruim een eeuw een begrip op het gebied van vis in Den Haag en omstreken. Wij beschikken dan ook over onze eigen rokerij en vishandel. Daardoor zitten wij vlakbij de bron en kunnen wij u dagverse visgerechten aanbieden. Maar ook de vleesliefhebber of de vegetarieër zal het aan niets ontbreken bij Simonis aan Zee. Het gezelligste stukje strand van Scheveningen!
8x Strandtenten in Scheveningen Barts Boekje.
Meer Den Haag? Barbarossa, De Waterreus, den haag, Hart Beach, Indigo, marloes, Naturel, scheveningen, Sol Beach, Strand, strandtent, The Fat Mermaid, zonsondergang, Zuid. 16-05-2018, Amsterdam, Eten drinken, Lijstjes DÉ 30 RESTAURANTS VAN AMSTERDAM. Iedere week opent er wel een nieuw restaurant in Amsterdam, zoveel is zeker.
McDonald's' Scheveningen Strandweg.
Welkom bij McDonald's' restaurant Scheveningen Boulevard. Ons restaurant is gevestigd aan de Strandweg 59, recht tegenover de Pier van Scheveningen. Ons restaurant biedt plaats aan 100 gasten, bovendien zijn er 40 plaatsen op het terras. Het restaurant is in 2008 grondig verbouwd en kenmerkt zich nu door een sfeervol interieur, met stijlvol meubilair in trendy kleuren.
Cool Event Scheveningen Cool Event Scheveningen.
Je kunt parkeren in de dichtbij gelegen BKS Parking Strand, Zwolsetraat 426. Ga je ook lunchen of dineren bij La Galleria Kurhausplein, La Galleria Boulevard, Topkapi, Mezze of Steam, dan kun extra voordelig parkeren in deze parking! Voor slechts 550, koop je in het restaurant een uitrijkaart voor 4 uren parkeren. Contact Reserveren voor groepen. Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je reserveren voor een groep of een arrangement. Neem via onderstaand formulier contact op! Als je als enkele bezoeker komt hoef je niet te reserveren en kun je gewoon komen. openingstijden en contact. 2019 Cool Event Scheveningen.

Contacteer ons