Zoeken naar indonesisch restaurant scheveningen

indonesisch restaurant scheveningen
Bali James Indonesian Restaurant.
De gerechten staan mooi in harmonie tot elkaar en varieren van mild tot heet. Indonesisch eten is uitstekend geschikt voor grote groepen mensen. Sinds 1978 verzorgt Restaurant Bali James catering aan gezelschappen van 20 tot 2000 personen. Elke dag open.
Michelin Restaurants Den Haag: Gids van de beste restaurants van Den Haag.
3.2 km Herenstraat 83, 2282 BS Rijswijk. Van 40 tot 67. MICHELIN Gids 2019. 3.4 km Dr. Lelykade 25, 2583 CL Scheveningen. Van 55 tot 95. Villa la Ruche. MICHELIN Gids 2019. 3.41 km Prinses Mariannelaan 71, 2275 BB Voorburg.
Toko Sawa Den Haag Website Toko Sawa Den Haag.
Binnen in ons restaurant hebben wij plaats voor 16 personen. Ons buitenterras aan de gezellige en drukke Frederik Hendriklaan beste winkelstraat van Nederland biedt plek aan 14 personen. In de winter is het terras verwarmd. Het menu wordt regelmatig vernieuwd.
Gastbeoordelingen voor Hotel Mimosa, Scheveningen Boek rechtstreeks!
Visliefhebbers treffen het natuurlijk in een vissersplaats als Scheveningen! Dagvers en direct van de visafslag worden de verschillende vis en schaaldieren verwerkt in internationale gerechten van Franse, Italiaanse, Mexicaanse, Griekse, Indiase, Japanse, Chinese en Indonesische restaurants. Hotels in de omgeving.
Weekend naar Den Haag? Ga naar deze restaurants, musea en bars! Weekend naar Den Haag? Ga naar deze restaurants, musea en bars!
Wij dachten altijd dat Scheveningen een plaats was, maar het Kurhaus en t casino zijn blijkbaar gewoon in een stadsdeel van Den Haag. Je gaat hier natuurlijk naartoe voor het strand, zowel overdag als s avonds een goed idee. Tegen Duindorp aan vind je restaurant Waterproef, wat je zeker even moet bekijken als je zin hebt om in een beetje luxe setting vis te eten.
Nieuwe ondernemers voor pand Seinpost: Seinpost Gastrobar Indonesia Misset Horeca.
Dim Sum Restaurant Walong.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons