Zoeken naar mexicaans restaurant scheveningen

mexicaans restaurant scheveningen
Chicoleo 100% mexican.
Indien van toepassing zal er zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden, telefonisch of per e-mail. Voor informatie en vragen over Chicoleo Noordwijk kunt u terecht op www.chicoleo-noordwijk.nl. Gelegen in het midden van de boulevard van Kijkduin naast Italiaans restaurant La Galleria.
Mexicaans restaurant Popocatepetl Den Haag.
Voor ons restaurant zijn we nog opzoek naar een nieuwe locatie in Den Haag. De actie met social deal loopt tot en met 24 december. Vragen over social deal en onze tijdelijke sluiting kun je stellen via marketing@debuut.nl. Reserveren Order at home. Home Popocatepetl Den Haag. Popo Den Haag gaat tijdelijk sluiten. Popo staat voor lekker Mexicaans eten, perfecte cocktails en personeel dat met veel plezier en enthousiasme voor uitstekende bediening zorgt.
VVV Dinercheque besteden.
Een VVV cadeaukaart is 5 jaar geldig. Het kaartnummer is onjuist of je cadeaukaart is nog niet geactiveerd. Controleer je kaartnummer of vraag de gever de cadeaukaart te activeren. Het kaartnummer is onjuist of je cadeaukaart is nog niet geactiveerd.
Restaurants in Scheveningen ScheveningenLive.nl.
Ook voor de niet-visliefhebbers is het prima eten in Scheveningen. Het vlees is namelijk van dezelfde kwaliteit als de vis. kaart is aan het laden een ogenblik geduld aub. De kaart kon niet geladen worden activeer Javascript alstublieft! Restaurant de Dis: 52.105974, 4.279463.
Leukste strandtent El Niño Beach Club Scheveningen.
Op de menukaart vind je smaken van heinde en verre, van mediterraans tot Indisch, van clubsandwiches tot frisse salades, die onze kundige koks met plezier voor je bereiden. Daarbij serveren we alleen de lekkerste wijnen uit de beste gebieden of, voor wie geen alcohol drinkt, een ijskoude smoothie of alcoholvrije cocktail.
El Santo Groningen: nieuwe Mexicaanse hotspot in de Oosterstraat.
Wij waren inmiddels wel benieuwd en hadden wel zin in een avondje Mexicaans eten en cocktails. El Santo was een Mexicaanse worstelaar. De eigenaren brengen hem terug in de gedaante van een restaurant in hartje stad. Wij worden meteen vrolijk bij binnenkomst.
Restaurant Den Haag Michelin lunch Diner Restaurant Calla's.'
Restaurant Callas is vernoemd naar de bloem Calla, een van oorsprong Mexicaanse bloem en het Griekse woord voor mooi. Na ruim 18 jaar is Restaurant Callas in Den Haag uitgegroeid tot een gedegen, stabiele naam waar kwaliteit en smaak hoog in het vaandel staan.
Horeca voor kids: de leukste kindvriendelijke hotels, restaurants en koffiebarren in heel Nederland Leuk met kids.
Cantina Mexicana, Vismarkt 50 in Groningen: Mexicaans restaurant met een kinderhoek, compleet met kinderfilms, flipperkasten, pooltafel, knutselspullen, boekjes en speelgoed. Flinders café, Schuitendiep 54 in Groningen: is de hele dag open en heeft kinderstoelen, kleurplaten en een kinderkaart. Paleis, Boterdiep 113 in Groningen: kleurrijk restaurant in het centrum van Groningen met puzzels en boeken.

Contacteer ons