Resultaten voor sushi restaurant scheveningen

sushi restaurant scheveningen
De Sushimeisjes Dagverse sushi met liefde bereid.
Dan regelen wij graag de sushi voor jullie! Als je vroegtijdig je bestelling doorgeeft zullen wij hier graag werk van maken. Je kunt het contactformulier invullen, mailen naar evenementencatering@desushimeisjes.nl of even bellen naar 070-7371144, dan maken wij graag een offerte voor je op!
Menukaart Catch by Simonis.
Het restaurant biedt een grote diversiteit aan dagverse vis: het menu verandert met de seizoenen mee en dagelijks bieden wij een CATCH of the day aan. Hoewel ons restaurant de uitstraling heeft van een magnifiek mooi visrestaurant, zal een liefhebber van vleesgerechten ook zeker blij verrast zijn.
Restaurant Seafoodbar Vigo.
Zowel de sfeer van deze Spaanse stad, als de nabijheid van Scheveningen, zijn de inspiratie geweest voor het openen van een restaurant aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag. Verse vis en een huiselijk gevoel zijn de basis ingrediënten van Vigo.
Hotel Okura Amsterdam.
Relax in total privacy. Go to Nagomi Spa Health Request a treatment. Let Amsterdam surprise you. Discover Amsterdam Book your room. Add promo code. Add group code. Manage your reservations. Restaurant Ciel Bleu. Show Availability Spa Health. Treatment Body treatment.
RestaurantCadeau: Dé Gift Card van het Jaar 2017, 2.500 restaurants.
You might have Javascript disabled. Please enable Javascript to make full use of this site. Van eetcafé tot sterrenrestaurant! Meer dan 2700 restaurants. Altijd een restaurant in de buurt! Controleer het saldo van uw RestaurantCadeau kaart. Geef een heerlijk etentje cadeau of trakteer uzelf!
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Den Haag.
Ontbijt en lunch EIGEN. Wat een heerlijke broodjes en koffie bij EIGEN in Scheveningen. Voor de kids een leuke speelhoek! Strandpaviljoen Grand Plage. Ontbijt, lunch, diner. En wees niet bang dat je kinderen zich hier zullen vervelen! Sushi, sashimi, maki, tamaki. of neem je sushi met banaan? Zóveel lekkers bij restaurant Natsumi!
De lekkerste sushi in Den Haag? Vers van SushiPoint!
Sushi catering; dat wordt feest! Sushi stond lange tijd bekend als luxe product. Tegenwoordig is het meer gangbaar en daarom perfect voor een feest of evenement. Het blijft immers een feestelijk kleurrijk gerecht, en meer en meer mensen houden van sushi.
Oceans Den Haag.
In de media. In Scheveningen op twee prachtige locaties vindt u restaurant SQUARE en beachclub OCEANS Beach House. Restaurant SQUARE is gelegen aan het mooie Kurhausplein met de romantische fontein en de leuke evenementen zowel in de zomer als in de winter.

Contacteer ons